memories flashed back

salam..

dh lama x crite2 kat sini kan? been bz wif my other blog lately 🙂

so skang dh pn masuk mggu ke2 of the new sem. new intakes coming in, n new curriculum is slowly taking over. yang penat n stressnye tukang pembuat jadual. huhu nasib badan..

well sem ni aku byk ajar part 03. so byk fresh faces yg aku jumpa. ramai yang cun2 n emsem2 ahahaha. interested nak berkenalan anyone? ehehehe…

petang kemarin aku masuk kelas. students baru. so macam biasa aku intro dulu. bla2. dah sudah turn aku, giliran diorang plak. macam biasa mintak diorg btau nama manja, asal mana, skang duk kat ostel or umah sewa n makanan kegemaran. saje je nak break the ice. dlm pada diorang introduce diri, aku tersentap sekejap. especially bile dia btau nama manja dia. berderau kejap darah aku. hai, kenapala mesti teringat balik…

even so, aku teruskn jugak dengan yg lain. tiba2 ade sorg lagi masuk. terlambat katanya. xpe, bagi can. so mintak dia introduce diri dia. astaghfirullahal’adzim. nama penuh, nama manja sangat sama. sangat3 sama! jantung aku yang blom abis berdegup laju makin laju degupan dia.

hmm. makin try nk lupakan, makin byk benda buat aku tingat balik. even aku buang, even aku kata aku benci pun, sebenarnya…
aku tipu diri sendiri.

Ya Allah, kuatkanlah hati ni….

Advertisements

5 Responses so far »

  1. 1

    pak9 said,

    pn. elle teringat kekasih lama ke? hahaha

  2. 2

    cikaja said,

    sama nama? nama manja? mesti nama dia Shah Rukh Khan. jgn la sedih, saya ada cerita Kabhi Kushi Kabigham. Nnti saya bagi, puan tgk la puas-puas ya 🙂

  3. 3

    qim said,

    jeng3..adakah sesape yg aku kenai..

  4. 4

    qmal said,

    huhuiiii..teringat lerrr tuiiiii……….hehhe..mish u sis!


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: